Saltar hasta el contenido principal
Oriol TORRENTS CABESTANY
Professor & Coordinador TAC
Preguntado el año pasado

Hola a tots i totes! Aquesta setmana hem tingut alguns casos d'alumnes de batxillerat que han vist com algú entrava en classe online quan ells ja hi estaven connectats i el suposat usurpador molestava la classe i creava desconcert. Aquesta alumna negava haver deixat el codi en algun lloc o la sessió oberta en un dispositiu. En altres classroom, hi ha hagut casos similars on professors notaven alumnes que havien respost de manera estranya i com si algú li hagués canviat la resposta. La pregunta és: des de la consola d'administrador es pot fer un rastreig d'una possible explicació? Merci per la vostra ajuda. Estem bastant perduts.

Inscríbete en la comunidad GEG Spain para realizar preguntas y pedir ayuda a la comunidad.

Hola Oriol,

No he entès si el problema és que una persona s'ha fet passar per una altra o que algú ha entrat a un meet que no tocava. 

Si una persona s'ha fet passar per una altra és perquè ha tingut accés a la seva contrassenya, demaneu que la canviï o canvieu-la des de consola. Hi ha l'opció de verificació de dos passos, però entenc que amb els alumnes és complicat d'aplicar. En aquest cas, que jo sàpiga, no pots saber qui ha estat l'usurpador, al entrar amb un altre compte.

Si el problema és que algú us ha entrat al meet que no sabieu qui era, en principi a meet si és vol connectar algú de fora el domini ha de demanar permís i qui ha creat la sala li ha de concedir accés. Per altra banda podeu veure el registre d'auditoria de google meet a la consola per intentar identificar qui ha sigut: https://support.google.com/a/answer/9186729?hl=es&authuser=116

Espero haver-vos ajudat, salutacions!