Saltar hasta el contenido principal
Oriol TORRENTS CABESTANY
Professor & Coordinador TAC
Preguntado hace 2 años

Bon dia! Us volia fer una pregunta. Imagineu-vos que l'informàtic del centre té una fulla de càlcul de Google amb informacions com el correu del centre, usuari de moodle, conrasenya de moodle i contrasenyes d'altres entorns o softwares associades a aquest correu del centre unic per cada alumne; tindríem doncs una línia d'informacions per cada alumne. Hi ha alguna manera de recuperar d'aquesta llista general, només els alumnes de la teva tutoria? Alguna funció de Spreadsheet que faci alguna cosa semblant? Un "IMPORTRANGE" especial o alguna funció de l'estil? Preciso que no hi hauria cap columna que es podria fer servir per filtrar com la classe actual a la qual van per exemple.

Inscríbete en la comunidad GEG Spain para realizar preguntas y pedir ayuda a la comunidad.

Hola Oriol, alguna cosa es podria fer.

Es podrien combinar la funció IMPORTRANGE i la funció FILTER. Seria ideal que en el full de l'informàtic aparegués una columna amb el curs, així amb una sola fórmula ja t'importaria tots els alumnes.

Si aquesta columna no hi és, en el teu full haurà de tenir el nom de tots els alumnes i, per cada alumne, fer aquest IMPORTRANGE combinat amb la funció FILTER cercant només l'alumne en qüestió. Com que el nom de dos alumnes podria ser igual, millor utilitzar per l la cerca el correu o el DNI.

Això sí, per poder fer-ho, has de tenir com a mínim permís de lectura en el full del teu informàtic.

Et passo un exemple:
full_informàtic: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MdSL12EY7B-LWuGXNZA385zBzMBtivl3TQrKy0H0DFo

full_tutor: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bbf0w5HDAEzuz_RQOtzCjNKRmeZGUvjqDcfanWT3hKM/

Fixa't que si el tutor afegeix el correu de centre d'un alumne (que és una dada única per alumne), automàticament li apareixen les dades que hi ha en el full informàtic.


Espero que et serveixi.