Saltar hasta el contenido principal
Salvador Torres
Maestro de música, secretario, Coordinador TAC
Preguntado hace 2 años

Bon dia companys! Sabeu alguna cosa sobre G Suite en els centres educatius i la xarxa XNET? Al meu centre hem començant fa relativament poc amb GSuite, i no voldria que ara ens feren tirar endarrere. Sé que hi havia una plataforma en contra de la utilització d'eines Google als centres, però pensava que ja estava solucionat. Adjunto article: https://www.ccma.cat/324/moodle-o-google-classroom-acord-deducacio-i-xnet-per-la-digitalitzacio-de-les-aules/noticia/3019411/ Gràcies

Inscríbete en la comunidad GEG Spain para realizar preguntas y pedir ayuda a la comunidad.

Hi ha gent que fa molt soroll... hi tenen dret, però no cal patir. El Departament deixa molt clar que cada centre té autonomia i pot triar la solució digital que cregui més interessant, sempre i quan compleixi el RGPD. Com que G Suite el compleix (ho ha dit l'agència estatal de protecció de dades, el mateix Departament d'Educació, el Centre Criptológio nacional...), tots tranquils.

Que hi hagi gent que busqui alternatives sempre és bo. SI algun dia trobem una solució que s'adiu més a les nostres necessitats, canviarem sense problemes.

Preguntas relacionadas

Estadística de Preguntas

59 visualización
1 seguidor
Preguntado hace 2 años
Vistas de este mes