Des del Departament d'Educació s'està valorant la possibilitat d'oferir un servei de compartició de cursos de Google Classroom entre els docents. Una mica en la línia d'Alexandria, però amb cursos de Classrooms.

De moment en fase beta, s'ha desenvolupat un site operatiu on ja es poden oferir cursos per compartir i aconseguir còpies, actualment d'un sol curs que hi ha penjat.

Us animo que hi accediu i que ens ajudeu a anar-lo omplint amb cursos. De ben segur que si hi ha més cursos és més probable que s'acabi tirant endavant.

Al site només s'hi pot accedir amb l'usuari de la XTEC. Per temes de seguretat, el procediment per obtenir còpies és una mica més llarg del que ens agradaria. Primer cal obtenir la còpia al Classroom la XTEC i, després, es pot passar a l'usuari G Suite del vostre centre.

Aquí teniu l'adreça del site: http://sites.google.com/xtec.cat/classroom   (insisteixo, només accessible amb usuari XTEC)

Com que està en fase beta, us agrairé comentaris sobre qualsevol error que detecteu, qualsevol dubte que us provoqui el que està descrit o qualsevol proposta de millora.